Nybyggerne behind

Jeg havde oprindeligt  bestemt mig for at blogge ugentlig om Nybyggerne, men nu er jeg så meget Nybyggerne-behind, at jeg ikke længere kan skelne programmerne fra hinanden. Derfor bliver dette indlæg en omgang kommentarer og billeder fra Nybyggerne i en stor pærevælling, og vist mest om køkkener. Jeg skal dog forsøge at undgå at afsløre projekterne fra snigpremieren, selv om det er det eneste afsnit, jeg husker i skrivende stund.

Hvad har der så været af bemærkelsesværdige projekter.

Jo, Jimmi og Bolette lavede et killer børneværelse med hems og køjeseng. En fuldstændig fantastisk konstellation, de færreste mennesker kan efterligne. Godt gået. Den fortjente en sejr.

Photocredit

Lidt mere menneskeligt var Charlotte og Fredriks lækre sorte køkken og sikke en bordplade fra AUBO. Jeg er stor fan af modige boligvalg. Man kommer så ofte til at vælge den sikre vej. Så thumps up for at valget faldt på en natursten med så tydelige marmoreringer. Ulempen er dog at de resterende elementer i køkkenet skal underspilles, hvis en iøjnefaldende bordplade som deres skal komme til sin ret. Den kræver plads og ro omkring sig.

Photocredit

Jimmi og Bolette valgte også et sort køkken i ultra mat overflade med tilsvarende matte greb. Heller ikke dårligt og et godt valg, når man er så legesyg, som de tydeligvis er. Jeg vil dog give Mette Helena ret. Der sker for meget i deres rum og dermed mister finurlighederne det finurlige. Det fanger jeg ofte mig selv i, men først et par måneder efter nyhedsværdien har lagt sig og ofte i forbindelse med en alt for pludselig fix idé. Jo længere tid jeg bruger på at gennemtænke et rum, jo bedre hænger det sammen og jo mindre får jeg lyst til at lave det om igen efter det endelige resultat.

Photocredit

Mike og Thomas vovede sig ud i en Jekyll/Hyde køkkenvariation. Slet ikke dårligt. Jeg synes som regel, jeg hører 00’erne ringe, når jeg befinder mig i sort/hvide huse, men hos dem fungerer det meget godt, fordi de får implementeret masser af varme ind i rummet i kraft af deres gulvvalg, deres planter og deres rustikke detaljer.

Photocredit

Maria og Kristian fortsatte deres nedtonede douche farver i deres køkken. Ekstra opgaven- lampemanden – var fin. Den skulle have vundet.  I det hele taget var deres køkkenlampeløsninger gode og der er tænkt på funktionel belysning. Et køkken er et arbejdsrum, som kræver et godt arbejdslys.

Photocredit

Jeg har fundet ovenstående billeder på de respektive nybyggeres blogs og facebook profiler. Besøg dem. De fleste har ret gode DIYs fra programmet som eksempelvis Maria og Kristians pindebrændestol. Den var lækker.

Lidt Bloglovin’

Maria og Kristian

Mike og Thomas

Bolette og Jimmi

Charlotte og Fredrik

Hvilke favoritter har I mon?

Kh Sab

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *