Med en syvårig på maven

Sådan endte jeg med at powernappe 15 minutter her til aften og det var faktisk ikke det værste. Det var tungt, og der er sikkert blevet udvekslet lus, selv om vi prøver at holde dem i skak, men det gjorde godt.

 

Vi har bøvlet med putningen den sidste tid, men i dag, tror jeg, vi nåede et gennembrud. I dag tror jeg nemlig den lille syvårige fik lige præcis tilpas nærvær. Der var tid, der var ro og der var overskud.

15 minutters snakken forvandlede sig efter 3 minutter på mors mave til dyb søvn.

Vupti og nu er det så jeg spørger mig selv, hvorfor jeg ikke blot kunne have inviteret hende op på den (alt for bløde) mave lidt før. Det ville måske have sparet os begge for diverse kvaler a la SOV. NU . NU! en time eller TO efter putteseancens begyndelse.

Det bliver i hvert fald et stående tilbud fra denne ravnemor og det kan faktisk godt lade sig gøre, hvis man har en syvårig i normal størrelse.

Prøv det, jeg tør vædde med, at I kender svaret, hvis I tilbyder jer og jeg tør vædde med at fars mave er næsten lige så attraktiv om end knap så blød.

Kh Sab

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *